Butik

 

I dag ersätter folie många gånger färg eller olika typer av laminat på kassadiskar, dörrar och övriga möbler i offentliga miljöer. En stor variation finns i dag på marknaden när det gäller färger och olika trä-imitationer, fördelarna med detta är att det går fort, inga färger som ska torka eller lukta och man kan oftast göra det direkt på platsen utan att påverka den dagliga verksamheten.

Carwrapping

 

När man pratar om helfoliering menar man oftast att man klär hela bilen i en tunn folie som går att få i alla tänkbara färger. Oftast använder man sig av helfoliering för att t.ex få rätt färg på sitt fordon som matchar ens företagsprofil. Man kan också printa ett iögonfallande budskap på en vit folie som man sedan placerar på sitt fordon för att nå ut till sina kunder.

Vad är fördelen med att helfoliera bilen?

Förutom att man kan göra en väldigt iögonfallande reklam på sin bil eller byta färg på sitt fordon så fungerar även folien som en lackkonservering. Den skyddar mot stenskott och den skyddar lacken från solblekning. Detta medför andra positiva effekter som t.ex bättre andrahandsvärde.

Väljer ni en egen unik färg för Ert företag så säkerställer ni att ingen annan använder samma profilfärg, och då folien avlägsnas när ni byter fordon riskerar ni ingen ”bad-will”-situation i form av vårdslösa förare i utköpta fordon.